اسفالت ریزی سرک دوم حلقوی شهر مزار شریف آغاز گردید

mopw_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۹:۱۲
اسفالت ریزی سرک دوم حلقوی شهر مزار شریف آغاز گردید

اسفالت ریزی سرک دوم حلقوی شهر مزار شریف آغاز گردید

سرک حلقوی شهر مزار شریف از چوک کامگار آغاز الی چوک شمع پروژه خالد بن ولید امتداد می یابد، دارای بیشتر از ۱۷ کیلومتر طول، ۴۰ متر عرض، ۱۳ متر دو خط حرکت، ۳ متر عرض گلدان وسط سرک و ۴.۷ متر پیاده رو می باشد که به قیمت یک میلیارد و سه صدو یک میلیون افغانی در دو لین اعمار و ساختمان می شود، کار اسفالت ریزی آن توسط مقامات محلی ولایت بلخ آغاز گردید.

پروژه متذکره از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود که تکمیل شدن آن حل مشکلات ترانسپورتی، کاهش ازدحام ترافیکی داخل شهر، توسعۀ شهری، بهبود وضعیت محیط زیستی و رشد اقتصادی و زراعت را به همراه دارد.

وزارت فوایدعامه- کابل

۶ عقرب ۱۳۹۹

2 years 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۱۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش. الی ۹ اسد) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۶۴۰۰۸) تُن،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۲:۳۹
Background image

کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شده و عنقریب به بهره برداری سپرده خواهد شد

بر اساس حکم عالیقدر امیر المؤمنین حفظ الله در مسیر شاهراه های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار می گردد که اکنون کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل -  کندهار از سوی وزارت فواید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲۴
Background image

یک موافقتنامه و یک قرارداد در مورد توسعه و سرمایه‌گذاری بندر تورغندی به امضا رسید

 

به ‌منظور هماهنگی شبکه ترانسپورتی ریلی میان افغانستان و ترکمنستان، توسعه همکاری‌ های دوجانبه، افزایش انتقالات و فراهم ‌سازی سهولت ‌ها برای تاجران، یک موافقتنامه و بر اساس این. . .

BACK TO NEWS