اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد انتقال و کنترول وزن وسایط باربری بلند تناژ

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۵ - ۱۵:۱۴


شاهراه ها و سرکها موجود در کشور سرمایه ملی است، که با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده است؛ حفظ و مراقبت آن وجیبه دینی و مسئولیت ملی همه هموطنان عزیز میباشد.

وزارت فوایدعامه متعهد است، که بمنظور حفظ و مراقبت سرکهای موجود کشور از انتقال وزن بیشتر از معیار تعیین شده جلوگیری نموده، و وسایطی که دبل کاری شده است( تغییرات فزیکی در واسطه بوجود آورده اند) مالک واسطه مکلف است تا واسطه خود را به حالت اولی مطابق کمپنی مؤلد برگرداند.

وزارت فوایدعامه، به اطلاع تمام هموطنان عزیز، ترانسپورتران و دریوران وسایط نقلیه باربری بلند تناژ یک بار دیگر میرساند؛ که از انتقال بار اضافه جداً خود داری نمایند و وزن را مطابق معیار تعیین شده این وزارت و کمپنی مؤلو را انتقال دهند، همچنان آن عده از وسایطیکه دبل کاری شده است( تغییرات فزیکی در واسطه بوجود آورنده اند ) مطابق تاریخ تعیین شده به حالت اولی کمپنی مؤلد تغییر نمایند.
وزارت فوایدعامه از تمام رانندگان تقاضا می نماید که وزن وسایط در ترازوی های کشور با کارمندان ترازوها از هر نوع بحث وجدال خود داری نمایند. 

قابل ذکر است، اکنون وسایط بخاطر بار اضافی جریمه نمی شوند؛ اما درصورت که رانندگان اموال را از معیار تعیین شده بیشتر انتقال نمایند وسایط شان برای مدت یک ماه توقف داده می شود و جهت جبران خساره سرک ها به نهاد های عدلی و قضای معرفی میشوند. 
 

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS