تبدیلی و معرفی دو تن از رئیسان در وزارت فواید عامه

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۸:۵۴
تبدیلی و معرفی دو تن از رئیسان در وزارت فواید عامه

براساس پیشنهاد رهبری وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و حکم شماره(۵۵۲۹)مورخ(۱۴۴۷/۷/۲۷)مقام عالی ریاست الوزرا، محترم انجنیر عبدالطیف صاحبزاده، رئیس پیشین نظارت و ارزیابی این وزارت به حیث رئیس حفظ و مراقبت خط آهن و محترم مولوی محمد رحمن محمدی که قبلاً به حیث رییس  فوایدعامه ولایت سمنگان ایفای وظیفه کرده است، به حیث رئیس نظارت و ارزیابی تعیین و معرفی شدند.

در برنامه ای که به همین مناسبت برگزار شده بود؛ نخست محترم انجنیر فضل‌الباری بلوچ، رئیس امور کارکنان وزارت فواید عامه، حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا را در مورد مقرری این دو رئیس قرائت نموده و با حضور شماری از رؤسای مرکزی، به کارمندان ریاست‌های مربوطه معرفی شدند.

در اخیر، رؤسا و مسئولین حاضر برای رؤسای جدید از درگاه خداوند متعال توفیق و کامیابی‌های بیشتر در انجام امورشان آرزو نمودند.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS