سرپرست وزارت فواید عامه ازجریان کار شماری از پل‌ها  در ولایت خوست بازدید نمود

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۹:۰
سرپرست وزارت فواید عامه ازجریان کار شماری از پل‌ها  در ولایت خوست بازدید نمود

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، در جریان سفر کاری خويش به ولایت خوست، در حالیکه وی را محترم انجنیر عبدالواسع صابری رئيس مصؤنیت جاده ها و استراحتگاه ها و محترم مولوی محب الله عباس، رئیس فواید عامه ولایت خوست همراهی می‌نمودند از جریان کار و ترمیمات شماری از پل‌ها در آن ولایت بازدید به عمل آورد. 

سرپرست وزارت فواید عامه در این سفر از پل بوری خیل در مسیر سرک خوست- بندر غلام خان که کارهای ترمیماتی آن تکمیل شده است، و همچنان از پل‌های میدانی و باری که از اثر باران ها و سیلاب های موسمی قسماً تخریب گردیده بود از نزدیک بازید نمود و این پل‌ها را در بخش ترانزیت افغانستان مهم و اساسی دانسته افزود که کار ترميم این پل ها در پلان شامل کرده و تکمیل نمایند.

همچنان، وی از ساحه ی که برای احداث یک پایه پل کانکریتی پایه ‌دار در منطقه سور خور ولسوالی موسی خيل ولایت خوست دو ماه قبل از سوی تیم تخنیکی این وزارت سروی شده، نیز بازدید کرد.

قابل تذکر است که در این سفر، سرپرست وزارت فوایدعامه همچنان از شماری پروژه‌ های این ولایت بازدید نموده و از فعالیت های ریاست فواید عامه ولایت خوست ستایش کرد. وی به ریاست متذکره هدایت تا با استفاده از ماشینری دست داشته خویش مشکلات هموطنان عزیز را حل نموده و در صورت محدودیت‌ های مالی، پیشنهاد های خویش را با مقام وزارت در میان گذاشته تا اقدامات لازم برای حل آن‌ها صورت گیرد.

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS