سرک حلقوی افغانستان: کار اعمار و ساختمان بخش اول سرک قیصار – لامان ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۱۱:۱۵
سرک حلقوی افغانستان: کار اعمار و ساختمان بخش اول سرک قیصار – لامان ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

پروژه قیصار – لامان به طول مجموعی ۲۳۳ کیلومتر، تکمیل کننده سرک حلقوی افغانستان است که از ولایت بادغیس آغاز و به ولایت فاریاب ختم می گردد، دو بخش آن تحت کار قرار دارد.

بخش اول این پروژه به طول ۳۴ کیلومتر از دره لامان آغاز و در نزدیکی شهر قلعه نو مرکز ولایت بادغیس ختم می‌شود، بخش دوم آن به طول ۴۸ کیلومتر با عبور از مرکز قلعه نو به دره بوم ولسوالی مقر ولایت بادغیس امتداد می یابد.

بخش اول این پروژه، دارای ۳۴ کیلومتر طول، ۱۰ متر عرض ۸ پایه پل، ۱۰۵ پایه پلچک و ۱۱۹۶۳ متر دیوارهای استنادی و محافظتی میباشد، به قیمت بیشتر از ۳۶ میلیون دالر با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل میشود و تاکنون ۷۲.۶ فیصد پیشرفت کاری دارد.

پروژه سرک حلقوی قیصار-لامان یک پروژۀ مهم ترانزیتی و بخشی از سرک حلقوی افغانستان است که ولایات شمالی را به غرب و جنوب غرب کشور وصل میسازد و ۱۵۱ کیلومتر آن در مراحل تخنیکی و تدارکاتی قرار دارد.

تکمیل این پروژه برای افغانستان اهمیت بی پیشینهی تجارتی و اقتصادی دارد که نه تنها ولایات افغانستان را با هم دیگر وصل می کند بلکه مسیر مناسب اتصال منطقوی کشور نیز بحساب میآید.

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۱:۷
Background image

در دو هفته گذشته از طریق خطوط آهن (۱۶۴۶۷۱) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در دو هفته گذشته از تاریخ (۳۰ جوزا الی ۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش.)  از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۶۴۶۷۱) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۲۱. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۸:۱۷
Background image

شاهراه جلال آباد - کنر که از اثر بارندگی ها و جاری شدن سیلاب‌ های اخیر بروی ترافیک مسدود گردیده بود دوباره باز گردید

از اثر بارندگی های اخیر و جاری شدن سیلاب‌ ها مسیر شاهراه جلال آباد- کنر در مربوطات ولسوالی کوز کنر و سرک ولسوالی دره نور ولایت ننگرهار موقتاً بروی ترافیک مسدود شده بودند، توسط پرسونل و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

در ربع اول سال ۱۴۰۴ از طریق خطوط آهن ( ۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در ربع اول سال ۱۴۰۴هـ.ش. ( ماه های حمل، ثور و جوزا) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۷۲۶۹۴۶) تُن. . .

BACK TO NEWS