معین خط آهن وزارت فوایدعامه از بندر بین‌المللی خشکه لانژو کشور چین بازدید کرد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۴:۳۱
د اوسپنې پټلۍ مرستیال د چین هیواد د لانژو نړیوال خشکه بندر څخه لیدنه وکړه

 

محترم مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در جریان سفرش به کشور چین از بندر بین‌المللی خشکه شهر لانژو بازدید نموده و با مسئولین این بندر در مورد موضوعات مرتبط دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار که با مسئولین چینی صورت گرفت، دو طرف بر ایجاد تسهیلات بیشتر برای رشد سکتور خصوصی افغانستان، ایجاد بندر خشکه در پورت نایب‌آباد مسیر حیرتان – مزارشریف، و همچنین بر انتقال کالاهای صادراتی افغانستان از این دهلیز تاکید نمودند و قرار است در این مورد میان طرفین مذاکرات تفصیلی در آینده نیز صورت گیرد.

شهر لانژو مرکز ولایت کانسو در کشور چین است که از نگاه موقعیت جغرافیایی در شمار ولایات مرکزی چین قرار دارد. بندر بین‌المللی خشکه چین با در نظرداشت اهمیت استراتیژیک آن در شهر لانژو اعمار شده است، که کالاهای تجارتی از ولایات مختلف جمع آوری و از طریق همین بندر چین توسط خط آهن از مسیر قرغیزستان، اوزبیکستان عبور کرده،‌ به بندر حیرتان شهر مزار شریف افغانستان انتقال می یابد.

کوریدور خط آهن چین – قرغیزستان – اوزبیکستان – افغانستان از دو سال بدین‌سو فعال گردیده است و بر اساس تخفیف‌های توافق‌شده میان کشورهای عضو، زمینه انتقال کالاهای تجارتی از طریق کانتینرها به افغانستان فراهم شده است.

این مسیر نه تنها سهولت‌های زیادی را در زمینه انتقال کالاهای تجارتی میان افغانستان و چین ایجاد نموده، بلکه حجم انتقالات ریلی را نیز افزایش داده است.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۷:۵۶
Background image

دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه در برنامه حکومت در آینه مطبوعات ارائه شد

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی ا.ا.ا، امروز در چارچوب برنامه‌ی حکومت در آینه مطبوعات، دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه را ارائه کرد.

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد گفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش مکمل فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت فواید عامه در سال ۱۴۴۷ هـ.ق

 وزارت فواید عامه از جمله وزارت‌های مهم سکتوری کشور به شمار می‌رود که مسئولیت اعمار و باز سازی سرکها، پل‌ها، پلچک‌ها، خطوط آهن ،حفظ و مراقبت زیربناهای ترانسپورتی و همچنان اعمار مساجد در. . .

BACK TO NEWS