پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی کشنده - پل برق در ولایت بلخ ازسوی وزارت فواید عامه جریان دارد

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۳:۴
د بلخ ولایت د کشندې – پل برق سړک د جوړولو پروژه د ټولګټو وزارت له لوري جریان لري

پروژه اعمار وساختمان سرک ولسوالی کشنده - پل برق به طول ۱۸ کیلومتر به ارزش ۴۵۰میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با یک شرکت ساختمانی به شکل دیزاین بلت قرار شده و درحال حاضر کار آن با ۲۵ درصد پیشرف فزیکی جریان دارد.

این سرک از ساحه آقکپرک مرکز ولسوالی کشنده آغاز و الی ساحه پل برق ولسوالی شولگره ولایت بلخ امتداد میابد که در امتداد آن کارساخت ۲ پایه پل، ۳۲پایه پلچک و یک معبر نیز شامل می‌باشد.

سرک کشنده - پل برق از سرک‌ های مهم مواصلاتی در ولایت بلخ بشمار میرود که نقش مهمی در رفت‌ و‌آمد مردم ولسوالی های کشنده و زارع ولایت بلخ، ولسوالی های گوسفندی و بلخ آب ولایت سرپل داشته و نیز نقش مهمی در انتقال زغال سنگ معدن سفید خاک، اموال تجارتی و محصولات زراعتی دارد.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا متعهد است تا با ساخت و توسعه زیربناهای ترانسپورتی،زمینه رفت و آمد آسان و مصوون را به هموطنان عزیز فراهم نماید.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۷
Background image

کار بازسازی سرک بندر شیخ ابونصر فراهی به طول ۶۴ کیلومتر آغاز شد

کار بازسازی  سرک میل ۷۸ (ابونصر فراهی) ولایت فراه به طول ۶۴ کیلومتر، از سوی جمهوری اسلامی ایران در همآهنگی با وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روزگذشته با حضور محترم ملا محمد حافظ مجاهد، والی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

کار ترمیم فرش سرک شاهراه بادغیس – هرات به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم فرش سرک و ساخت دیوارهای استنادی شاهراه بادغیس – هرات، از ساحه قلعه‌نو - بازار لامان ولایت بادغیس را به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

BACK TO NEWS