کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار به طول ۲۵ کیلومتر و با ارزش بیش از ۴۵۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۶
د پنجشېر – تخار د ۲۵ کیلومتره سړک د رغونې چارې د څه باندې ۴۵۱.۶ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

وزارت فواید عامه، بر اساس پالیسی اقتصاد محور ا.ا.ا، کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار را به ارزش بیش از ۴۵۱.۶  میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده که امروز با حضور محترم الحاج حافظ محمدآغا حکیم والی پنجشیر، مولوی محمد فهیم موحد رئیس فواید عامه این ولایت  و شماری از مسئولان محلی رسما افتتاح و آغاز گردید.

این سرک ۲۵ کیلومتر طول دارد که از ساحه کوتل خاواک ولسوالی پریان ولایت پنجشیر آغاز و تا ولسوالی ورسج ولایت تخار امتداد می‌یابد. در امتداد این سرک، ساخت شماری از پلچک‌ها و دیوارهای استنادی نیز شامل است که مطابق اصول بین‌المللی انجنیری تکمیل خواهد شد.

در جریان تطبیق این پروژه برای شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن آن  فاصله میان کابل و ولایات‌ شمال‌شرق کاهش یافته و یک بدیل مهم برای سالنگ ایجاد خواهد شد که برعلاوه توسعه تجارت و فعالیت‌های اقتصادی، رفت‌وآمد مردم نیز آسان‌تر و سریع‌تر خواهد شد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS