کار جغل اندازی سرک ولسوالی قوش تپه – درزاب ولایت جوزجان جریان دارد

ashraf_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۱ - ۱۲:۱۰
کار جغل اندازی سرک ولسوالی قوش تپه – درزاب ولایت جوزجان جریان دارد
کار جغل اندازی ۶۰ کیلومتر سرک قوش تپه – درزاب ولایت جوزجان از سوی ریاست فوایدعامه آن ولایت با همکاری مردم آغاز گردیده؛ جریان دارد. کار این پروژه، مدت چند روز می شود که آغاز گردیده است و تاکنون ۲۰ کیلومتر آن جغل اندازی گردیده است . قابل ذکر است، این سرک ۱۱۰ کیلومتر طول دارد، ۴۰ کیلومتر آن اسفالت، ۱۰ کیلومتر آن جغلی است که در اداره قبلی ساخته شده بود و متباقی ۶۰ کیلومتر آن، بخاطر حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان آن ولایت اکنون جغل اندازی می گردد.

3 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۷
Background image

کار اعمار پل دوم کمپنی مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شد

کار اعمار پل دوم کمپنی در امتداد لین دوم شاهراه کابل–غزنی (مسیر شاهراه کابل–کندهار) از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۶۰ میلیون افغانی تکمیل گردیده و در حضور محترم الحاج مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کار بازسازی پلان‌شده سال روان شاهراه سالنگ ها تکمیل گردید

شاهراه سالنگ یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین شاهراه‌های ترانزیتی افغانستان به‌شمار می‌رود که پایتخت کشور را به ولایت‌های شمالی و شمال شرقی وصل میسازد.

این شاهراه بزرگ ترانزیتی از طریق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۵۳
Background image

در ماه قوس از طریق خطوط آهن ( ۶۸۴۱۰۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه قوس سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۶۸۴۱۰۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۸۹۶۴۲) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS