کندهار: ترمیم پل‌ها و پلچک های ولسوالی ژری جریان دارد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ - ۱۴:۳۷
کندهار: ترمیم پل‌ها و پلچک های ولسوالی ژری جریان دارد

ترمیم پل‌ها و پلچک های مسیر شاهراه کابل – کندهار و کندهار – هرات از سوی ریاست فوایدعامه ولایت کندهار جریان دارد.

در مربوطات ولایت کندهار در مسیر شاهراه کابل – کندهار و کندهار – هرات ۳۰۰ پایه پل و پلچک تخریب گردیده است؛ از میان آنها ۱۰۳ پایه آن که نیاز عاجل به ترمیم و اعمار مجدد داشت سروی شده است و ۷۰ پایه آن اعمار مجدد و یا ترمیم شده است، متباقی تحت کار می باشند.

 دریوران و راکبین مسیر شاهراه کابل – هرات از ترمیم این مسیر اظهار خرسندی نموده، تاکید می کنند که تمام این مسیر ترمیم و وسایط باربری بلند تناژ کنترول گردند.

 

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

کار ترمیم فرش سرک شاهراه بادغیس – هرات به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم فرش سرک و ساخت دیوارهای استنادی شاهراه بادغیس – هرات، از ساحه قلعه‌نو - بازار لامان ولایت بادغیس را به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

BACK TO NEWS