کار اعمار یک دیوار استنادی در ولسوالی هسکه مینه ولایت ننگرهار تکمیل گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۲:۰
 کار اعمار یک دیوار استنادی در ولسوالی هسکه مینه ولایت ننگرهار تکمیل گردید

 کار اعمار دیوار استنادی به طول ۸۵ متر و ارتفاع  ۵متر در منطقه دگری؛ ولسوالی هسکه مینه ولایت ننگرهار تکمیل و همچان اعمار یک دیوار استنادی دیگر به طول ۲۵ متر و ارتفاع ۶ متر در منطقه تور راغه با حضور داشت رئیس فواید عامه ولایت ننگرهار و شماری از مسؤولین محلی آغاز گردید.
این دیوار های استنادی بمنظور جلوگیری از تخریب بیشتر سرک حلقوی که باشندگان ۹ ولسوالی از آن رفت و آمد می نمایند اعمار می گردد که هزینه هر دو پروژه بیشتر از ۳ میلیون افغانی است و از سوی وزارت فوایدعامه پرداخت می شود.
قابل یاد آوریست که با تطبیق پروژه های یاد شده از تخریب سرک جلوگیری شده و مشکلات ترانسپورتی مردم نسبت به گذشته حل می گردد.
دفترمطبوعاتی وزارت فواید عامه

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۷
Background image

کار بازسازی سرک بندر شیخ ابونصر فراهی به طول ۶۴ کیلومتر آغاز شد

کار بازسازی  سرک میل ۷۸ (ابونصر فراهی) ولایت فراه به طول ۶۴ کیلومتر، از سوی جمهوری اسلامی ایران در همآهنگی با وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روزگذشته با حضور محترم ملا محمد حافظ مجاهد، والی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

کار ترمیم فرش سرک شاهراه بادغیس – هرات به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم فرش سرک و ساخت دیوارهای استنادی شاهراه بادغیس – هرات، از ساحه قلعه‌نو - بازار لامان ولایت بادغیس را به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

BACK TO NEWS