در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۲:۴۵
در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۸ قوس الی ۴ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۱۳۲۱۸) تُن، بندر آقینه (۱۳۵۳۸) تُن، بندر تورغندی (۱۶۸۱۰) تُن و خواف–هرات (۱۱۷۷۹) تُن؛ مجموعاً (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در هفته گذشته (۳۸۶) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک ،سنگ معدنی است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید.

8 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۲۶
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۴ الی ۱۰ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۵۸۱۳۳ تُن،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

کار اسفالت‌ریزی ۱۹.۶ کیلومتر باقی‌مانده سرک دشت ‌ارچی – کندز جریان دارد

کار قیر ریزی بخش های باقی مانده مسیر دشت ارچی - کندز جریان دارد، این پروژه  ۱۹.۶ کیلومتر طول و ۷ متر عرض دارد، که با ارزش بیش از ۴۹۸ میلیون از سوی وزارت فوایدعامه با سکتور خصوصی قرار. . .

BACK TO NEWS