ساختمان بخش اول سرک دانش الی پل مغان ولایت کاپیسا تکمیل و آماده بهره برداری می باشد

mopw_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۹:۴۹
ساختمان بخش اول سرک دانش الی پل مغان ولایت کاپیسا تکمیل و آماده بهره برداری می باشد

ساختمان بخش اول سرک دانش الی پل مغان ولایت کاپیسا تکمیل و آماده بهره برداری می باشد

این پروژه بیشتر از ۸ کیلومتر طول، ۶ متر عرض که یک متر آن عرض شانه های سرک می باشد، ۹۰ پایه پلچک به سایز های مختلف و ۲۶۳۷ متر جویچه های کانکریتی را دارا بوده که به قیمت بیشتر از ۱۰۳ میلیون افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده بود، کار آن تکمیل گردیده و آماده بهره برداری می باشد که از سوی دولت افغانستان تمویل شده است.

تطبیق این پروژه باعث ایجاد فرصت های کاری برای تعدادی از باشندگان مسیر سرک شده که با تکمیل شدن آن سهولت های ترانسپورتی برای اهالی ولایت کاپیسا فراهم شده است.

قابل ذکر است که طول مجموعی سرک دانش الی پل مغان بیشتر از ۲۰ کیلومتر بوده و بخش دوم و سوم آن نیز تحت کار می باشد.

وزارت فوایدعامه – کابل

9  میزان ۱۳۹۹

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS