در ماه قوس از طریق خطوط آهن ( ۴۵۲۱۳۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۸:۱
در ماه قوس از طریق خطوط آهن ( ۴۵۲۱۳۳)  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه قوس سال ۱۴۰۳هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان    (۴۵۲۱۳۳)  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۳۴۹۵۹۹) تُن، بندر آقینه ( ۲۵۶۳۰) تُن، بندر تورغندی  ( ۷۴۷۰۱) تُن و بندر خواف-هرات ( ۲۲۰۲) تُن، مجموعاً ( ۴۵۲۱۳۳) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و دیگر مواد وارد و صادر شده است.

در مجموع انتقالات که یک بخش آن صادرات می باشد، در ماه قوس (۷۷۷) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد صادرات میوه خشک و جوس آب آنار است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

تجاران عزيز! اگر می خواهید اموال تجاری خود را به شیوه مصؤن، ارزان و سریع از طریق خط آهن انتقال دهید، می توانید با مسئولین مربوطه معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان در مرکز کابل و ولایات تماس بگیرید.

وزارت فواید عامه افغانستان تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید.

۳ جدی دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

2 years 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲۴
Background image

یک موافقتنامه و یک قرارداد در مورد توسعه و سرمایه‌گذاری بندر تورغندی به امضا رسید

 

به ‌منظور هماهنگی شبکه ترانسپورتی ریلی میان افغانستان و ترکمنستان، توسعه همکاری‌ های دوجانبه، افزایش انتقالات و فراهم ‌سازی سهولت ‌ها برای تاجران، یک موافقتنامه و بر اساس این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۷ - ۱۱:۲۰
Background image

در ماه سرطان از طریق خطوط آهن (۳۹۳۲۹۴ ) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه سرطان سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۹۳۲۹۴ ) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۲۸۶۱۸۷ ) تُن، بندر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۷:۳۲
Background image

وزارت فواید عامه در برنامه تشریح دستاورد های یک ساله ادارات امارتی گزارش سالانه خویش را ارایه نمود

وزارت فواید عامه در چوکات برنامه تشریح دستاوردهای ادارات امارتی دیروز شنبه گزارش دستاورد و فعالیت های خویش را با حضورداشت رسانه ها در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت با هموطنان شریک ساخت. . .

BACK TO NEWS