سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه کابل-کندهار باز‌دید نمود

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۸:۵۳
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه کابل-کندهار باز‌دید نمود

الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه در سفر کاری خویش به ولایت کندهار از جریان کار بخش های مختلف شاهراه کابل-کندهار باز‌دیدنمود. 
همچنان سرپرست وزارت فواید عامه در امتداد شاهراه کابل-کندهار از ۶ محراب مسجد نیز باز‌دید به عمل آورد که کار اعمار ۵ محراب آن در سال جاری آغاز شده است و یک محراب دیگر آن در ولسوالی دامان ولایت کندهار سال گذشته آغاز گردیده بود و ۶۰٪ کار ساختمانی آن تکمیل گردیده است. 
وی در سفر سه روزه کاری خویش به ولایت کندهار از کمپ‌ها،ماشینری، کرش‌پلانت‌ها، قیر‌پلانت‌ها و فابریکه های وزارت و شرکت های قراردادی هم باز‌دید نمود و به مسؤلین، تیم های تخنیکی و کاری هدایت داد تا امور خویش را باصداقت، کیفیت بهتر و درزمان معین شده تکمیل نمایند.
همچنان سرپرست وزارت فواید عامه در امتداد شاهراه کابل-کندهار از ترازو های نصب شده این وزارت نیز بازدید به عمل آورد و به مسؤلین مربوطه هدایت داد که وزن وسایط باربری را بشکل جدی نظارت نماید تا از تخریب دوباره سرک های اعمار شده جلو گیری شود.
 

2 years ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعیین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات - کندهار برگزار گردید

 نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات – کندهار تحت ریاست محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اشتراک معینان محترم ۹ وزارتخانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۱۶
Background image

سی‌وپنجمین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن کشورهای خاورمیانه در ایران برگزار شد

 

 سی‌وپنجمین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن کشورهای خاورمیانه (UIC RAME) با حضور مقامات ارشد کشورهای عضو و نمایندگان اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار. . .

BACK TO NEWS