سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت فوایدعامه معرفی گردیدند

ashraf_admin
شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۱۵:۵۱
سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت فوایدعامه معرفی گردیدند

به اساس لزوم دید رهبری وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، محترمان هریک انجنیرعامر یاسر به حیث سرپرست ریاست کنترول و کیفیت پروژه ها، مفتی هارون رشید به حیث سرپرست ریاست اداری و خدمات و مولوی حمیدالله مصباح به حیث رئیس اطلاعات و ارتباط عامه در حالیکه شماری از روئسای وزارت حضور داشتند، امروز شنبه مورخ 15/4/1443 معرفی و به کار شان آغاز نمودند .

در مراسم معرفی روئسای جدیدالتقرر، معینان وزارت فوایدعامه محترمان سید ادریس میر، سرپرست معینیت تخنیکی و ملا بخت الرحمن شرافت، سرپرست معینیت مالی و اداری صحبت کرده افزودند؛که تغییر، تبدیل و گردش وظیفوی در نظام حکومت داری یک اصل است و از آنها خواستند که با تمام توان مسوولیت سپرده شده را به وجه احسن انجام داده و برای آبادی افغانستان کار نمایند.

روئسای جدید التقرر بالنوبه صحبت نمودند، از اعتماد و رهبری وزارت فوایدعامه اظهار سپاس و امتنان کرده، تعهد نمودند که با تمام توان مسوولیت داده شده را انجام داده و بخاطر بهبود اداره کار می نمایند.

همچنان در این مراسم رهبری وزارت فوایدعامه از کارکرد های روئسای قبلی، ریاست های متذکره سپاسگزاری و برای شان آرزوی موفقیت کردند.

 

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

11 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۲۵
Background image

پروژه اعمار پل ملا علی در ولایت سمنگان با ۷۶ درصد پیشرفت فزیکی ازسوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار اعمار پل ملاعلی در ولایت سمنگان به ارزش ۱۸میلیون و ۶۱هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با سکتور خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر با ۷۶درصد پیشرفت فزیکی به گونه منظم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۸:۴۴
Background image

کار ساخت یک پایه پل به طول ۲۸ متر در مسیر شاهراه کابل–جلال‌آباد آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل به طول ۲۸ متر و به ارزش ۱۹.۶ میلیون افغانی در مسیر شاهراه کابل–جلال‌آباد، در ساحه نظرآباد، با حضور محترم مولوی احمد احمدی، رئیس فواید عامه ولایت ننگرهار، تیم‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۳:۵۲
Background image

در ماه سرطان از طریق خطوط آهن ۷۱۶۳۰۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه سرطان سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷۱۶۳۰۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۴۸۳۳۸۸تُن، بندر آقینه ۶۰۵۴. . .

BACK TO NEWS