وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۴
وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

 
شاهراه‌ سالنگ‌ها از اثر بارش برف، طوفان و محدودیت ساحه دید، در چهارمین روز بروی ترافیک مسدود است، اما پاک کاری شروع گردیده است. 
امروز برف باری خفیف جریان، ضخامت برف در ساحات مختلف متفاوت است، سالنگ جنوبی، تونل و شمالی از ۱۵۰ سانتی‌متر شروع و در ساحات تونل نزدیک به ۳ متر رسیده است، تا کنون ۲۵ برف کوچ در این شاهراه سرازیر شده است.
از شب بدینسو پاک کاری این شاهراه توسط پرسونل و ماشینری ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها با آغاز شده است و به شدت جریان دارد، تلاش می گردد در صورتی‌که طوفان دوباره شروع نشود در جریان روز یک خط عبوری بروی وسایط مسافربری باز خواهد شد

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۷:۵۶
Background image

دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه در برنامه حکومت در آینه مطبوعات ارائه شد

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی ا.ا.ا، امروز در چارچوب برنامه‌ی حکومت در آینه مطبوعات، دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه را ارائه کرد.

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد گفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش مکمل فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت فواید عامه در سال ۱۴۴۷ هـ.ق

 وزارت فواید عامه از جمله وزارت‌های مهم سکتوری کشور به شمار می‌رود که مسئولیت اعمار و باز سازی سرکها، پل‌ها، پلچک‌ها، خطوط آهن ،حفظ و مراقبت زیربناهای ترانسپورتی و همچنان اعمار مساجد در. . .

BACK TO NEWS