وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۴
وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

 
شاهراه‌ سالنگ‌ها از اثر بارش برف، طوفان و محدودیت ساحه دید، در چهارمین روز بروی ترافیک مسدود است، اما پاک کاری شروع گردیده است. 
امروز برف باری خفیف جریان، ضخامت برف در ساحات مختلف متفاوت است، سالنگ جنوبی، تونل و شمالی از ۱۵۰ سانتی‌متر شروع و در ساحات تونل نزدیک به ۳ متر رسیده است، تا کنون ۲۵ برف کوچ در این شاهراه سرازیر شده است.
از شب بدینسو پاک کاری این شاهراه توسط پرسونل و ماشینری ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها با آغاز شده است و به شدت جریان دارد، تلاش می گردد در صورتی‌که طوفان دوباره شروع نشود در جریان روز یک خط عبوری بروی وسایط مسافربری باز خواهد شد

8 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه در جریان سفر کاری خویش به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان از جریان کار شماری پروژه‌های انکشافی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه شماری از رؤسا و انجنیران وزارت همراهی می نمود، روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان سفر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

BACK TO NEWS