وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۴
وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

 
شاهراه‌ سالنگ‌ها از اثر بارش برف، طوفان و محدودیت ساحه دید، در چهارمین روز بروی ترافیک مسدود است، اما پاک کاری شروع گردیده است. 
امروز برف باری خفیف جریان، ضخامت برف در ساحات مختلف متفاوت است، سالنگ جنوبی، تونل و شمالی از ۱۵۰ سانتی‌متر شروع و در ساحات تونل نزدیک به ۳ متر رسیده است، تا کنون ۲۵ برف کوچ در این شاهراه سرازیر شده است.
از شب بدینسو پاک کاری این شاهراه توسط پرسونل و ماشینری ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها با آغاز شده است و به شدت جریان دارد، تلاش می گردد در صورتی‌که طوفان دوباره شروع نشود در جریان روز یک خط عبوری بروی وسایط مسافربری باز خواهد شد

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

BACK TO NEWS