کار ترمیم اساسی سرک غزنی – شرنه بطول ۴۱ کیلومتر به ارزش ۱۴۵ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۱:۲۹
د غزني – ښرنې د ۴۱ کیلومتره سړک د اساسي ترمیم چارې د ۱۴۵ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا بمنظور حل مشکلات و فراهم نمودن سهولت های رفت و آمد هموطنان عزیز کار ترمیم اساسی  ۴۱ کیلومتر سرک غزنی – شرنه به ارزش ۱۴۵ میلیون افغانی آغاز شد.

در مراسم افتتاح این پروژه محترم مولوی عبدالقدیر بلال رئیس فواید عامه ولایت غزنی، شماری از مسؤلین محلی و متنفذین قومی اشتراک نموده بودند.

این سرک از چهارراهی ترانسپورت آغاز الی منطقه بند سرده ولایت غزنی امتداد می یابد، در این پروژه ترمیماتی ضمن ترمیم اساسی فرش سرک کار ترمیم ۳۶ پایه پلچک و شانه ‌های سرک (شولدرها) نیز شامل میباشد، که در مدت یک سال تکمیل و به بهره ‌برداری سپرده خواهد شد.

سرک متذکره علاوه بر اتصال ولایت های غزنی و پکتیکا، مسیر رفت و آمد باشندگان ولسوالی های ده یک، اندر و گیرو نیز میباشد، که با تکمیل شدن آن مشکلات رفت و آمده مسافرین این مسیر و باشندگان ولسوالی های متذکره نسبت به گذشته حل خواهد شد و در زمینه انتقال محصولات زراعتی و تجارتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

این در حالیست، که وزارت فواید عامه پروژه‌های متعددی را در بخش اعمار، ترمیم اساسی و بازسازی سرک ها، خطوط آهن و پل ها و همچنان حفظ و مراقبت سرک‌ ها، خطوط آهن و پل‌ ها در نقاط مختلف کشور آغاز کرده است.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS