شرکت های اوکراینی علاقمند همکاری در بخش خط آهن افغانستان می باشند

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۶
شرکت های اوکراینی علاقمند همکاری در بخش خط آهن افغانستان می باشند

ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و اداری، سید ادریس میر سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه و انجنیر عبدالباری صدیقی معاون تخنیکی اداره خط آهن افغانستان، با آقای شول ایک و تیم تخنیکی همراه شان از کمپنی های خصوصی خط آهن اوکراین دیدار و گفتگو نمودند.

معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه ضمن خوش آمدید به هیئت اوکراینی ، در مورد اهمیت و چگونگی فعالیت های اداره خط آهن افغانستان در بنادر حیرتان، آقینه و تورغندی معلومات ارایه نموده، از ابراز علاقمندی کمپنی های تخصصی خط آهن اوکراین جهت همکاری تخنیکی با اداره خط آهن افغانستان، اظهار سپاس و قدردانی نمود.

وی افزود که شرایط مساعد و مصؤن برای سرمایه گذاری و انکشاف همکاری ها در عرصه فعالیت های خط آهن درسطح کشور فراهم گردیده، و ازسرمایه گذاری و همکاری های همه جانبه سکتور خصوصی و عامه کشور اوکراین در بازسازی و انکشاف زیربناهای، و معیاری سازی فعالیت های خط آهن استقبال می نماییم تا بتوانیم خدمات معیاری و مصئون را در بنادر مهم کشور ارائه کنیم.

هیئت اوکراینی ضمن ابراز خوشی از سفر خویش به افغانستان، اطمینان داد که تلاش خواهد نمود تا با بازدید مشترک از خطوط و ایستگاههای خط آهن، وضعیت چگونگی فعالیت ایستگاه‌ها، تاسیسات و تجهیزات آن را بررسی نماید و نظرات و پیشنهادات اصلاحی خویش را بمنظور رفع مشکلات و چالش های کنونی و انکشاف فعالیت ها ارائه نماید.

در این دیدار؛ طرفین در مورد انتقالات اموال تجارتی از بندر حیرتان، آموزش و ارتقای ظرفیت انجنیران مسلکی اداره خط آهن، حفظ و مراقبت مسیر حیرتان – مزار شریف، ساخت ورکشاپ ها، چگونگی تامین لوکوموتیف (ماشین ریلی) و همکاری بیشتر در عرصه های مختلف خط آهن طور مفصل بحث و گفتگو نمودند.

در ادامه، آقای شول‌ ایک گفت: ما علاقمند و آماده سرمایه‌گذاری در بخش خط آهن افغانستان هستیم و منحیث نقطه آغاز می‌خواهیم در این عرصه با امارت ا.ا همکاری نمائیم.

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS