خوست: کار اعمار يک پایه پل ۳۰ متره در ولسوالی موسی خیل جریان دارد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ - ۱۲:۳۰
خوست: کار اعمار يک پایه پل ۳۰ متره در ولسوالی موسی خیل جریان دارد


کار اعمار یک پایه پل در ولسوالی موسی خیل ولایت خوست به همکاری مالی مردم محل و یک بنیاد خیریه جریان دارد.

این پل، ۳۰ متر طول و ۸ متر عرض دارد، که سروی و دیزاین آن از سوی تیم انجنیری ریاست فواید عامه ولایت خوست قبلاً تکمیل گردیده بود، اکنون جریان کار آن از سوی تیم انجنیری ریاست فواید عامه آن ولایت بطور دوامدار نظارت می گردد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندګان محل زمینه کاری فراهم شده است و با تکمیل شدن کار پل متذکره مشکلات ترانسپورتی ولسوالی جانیخیل پکتیا و ولسوالی های موسی خیل و قلندر خیل ولایت خوست حل خواهد شد.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS