معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۱:۴۱
معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

محترم ملا بخت‌ الرحمن شرافت معین خط آهن وزارت فواید عامه با محترم آزاد آتامرادوف رئيس اداره خط آهن کشور ترکمنستان و هيئت همراه ایشان در کابل دیدار نمود.
این نشست که به مدت دو روز ادامه داشت؛ هيئت های دوجانبه در مورد گسترش همکاری های ریلی مشترک بحث مفصل نمودند.
در روز نخست این نشست میان طرفین در مورد توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، امتداد مسیر خط آهن تورغندی-هرات که بخش اول آن ۲۲ کیلومتر طول دارد؛ بحث و تبادل نظر نمودند.
همچنان هيئت کشور ترکمنستان در مورد سرمایه‌گزاری در بخش خط آهن در افغانستان ابراز علاقمندی نمود و افزود، که آنها جهت توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، اعمار و ساختمان مسیر خط آهن تورغندی-هرات آماده سرمایه‌گزاری هستند، که بعد از ساخت تاسیسات و مسیر یاد شده، هزینه آن از عواید بدست آمده این بندر پرداخت خواهد شد.
با اعمار این تأسیسات صادرات و واردات اموال تجارتی و ترانزیتی میان دو کشور افزایش خواهد یافت و برای سکتور خصوصی در بخش انتقالات سهولت های بیشتری فراهم خواهد شد که بعد از عقد قرارداد کار اعمار این مسیر در اول سپتمبر سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.
همچنان معین خط آهن وزارت فواید عامه در مورد اعمار ساختمان پروژه خط آهن تورغندی-هرات ګفت: دیزاین بخش نخست این پروژه اکنون تحت کار می باشد که بعد از تکمیل شدن آن، جهت اعمار و ساختمان به جانب ترکمنستان سپرده می شود تا طبق طرح و دیزاین کار این پروژه آغاز گردد.

در پایان این نشست در کنار موضوعات متذکره در مورد همکاری های ریلی، آماده ساختن برنامه های آموزشی برای کارمندان خط آهن، ایجاد گروپ های مشترک جهت هماهنګ ساختن فعالیت ها و دهلیز پنج‌ جانبه میان کشور های افغانستان، ترکمنستان، آذربایجان، جورجیا و ترکیه نیز بحث های همه جانبه صورت گرفت.
 

11 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار لات دوم و سوم سرک لین دوم کندهار- هرات با ۲۲درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

کار اعمار پروژه لات دوم و سوم لین دوم سرک کندهار- هرات (باغ پل – ګرشک) به طول مجموعی ۵۲ کیلومتر، عرض۷.۳۰ متر و ۶متر شانه (شولدر)، به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۸۷۳میلیون و ۷۰۴هزارافغانی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه اعمار سرک ‌کوتلِ خون در ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار و ساختمان سرک کوتل‌ِخون مربوط ولسوالی اجرستان ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون‌افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده و اکنون با ٤٧ درصد پیشرفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۱۱
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، روز گذشته با محترم جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان در ارگ دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، دو طرف در مورد گسترش. . .

BACK TO NEWS