کار اعمار سرک اتصال میدان وردک – لوگر به طول (۳۱.۶) کیلومتر جریان دارد

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۵
د میدان وردګ - لوګر د (۳۱.۶) کيلومتره نښلوونکي سړک رغنیزې چارې جریان لري

در پالیسي  اقتصاد ‌محور امارت اسلامی افغانستان وزارت فواید عامه نقش ویژه دارد، بازسازی و گسترش زیربناهای کشور نه ‌تنها برای رشد تجارت، زراعت و صنعت اهمیت حیاتی دارد، بلکه در تحکیم وحدت ملی و فراهم ساختن سهولت ‌ها در زندگی مردم نیز نقش کلیدی دارد.

سرک میدان وردک – لوگر دو بخش و در مجموع ۳۱.۶ کیلومتر طول دارد (که از دره تنگی و قلعه امیر ولایت میدان وردک آغاز و با عبور از مناطق از دوغ آباد، شولک و بابوس)  به مرکز ولایت لوگر (پل علم) وصل می ‌گردد، کارهای اعمار آن با دو شرکت قرارداد شده و اکنون عملاً جریان دارد.

بخش اول این سرک در مجموع ۱۷.۴ کیلومتر و بخش دوم آن ۱۴.۲ کیلومتر طول دارد که در امتداد هر دو بخش، اعمار ۱۲۰ پایه پلچک، تعدادی دیوارهای استنادی و یک پایه پل بزرگ شامل است. که از این میان کار ۲۴ پایه پلچک تکمیل گردیده و کار متباقی آن جریان دارد.

در جریان کار سرک میدان وردگ – لوگر، برای شماری از باشنده گان محل زمینه کار فراهم شده است و پس از تکمیل شدن آن، برای هموطنان و تاجران در زمینه رفت ‌وآمد و انتقال محصولات زراعتی سهولت ‌های بیشتر فراهم خواهد شد.

4 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۹:۴۴
Background image

کار اعمار ۲۴ کیلومتر سرک شاه‌ولی‌کوت – ترینکوت جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی بخش ۲۴ کیلومتری مسیر عمومی شاه‌ولی‌کوت – ترینکوت به ارزش حدود ۷۹۲ میلیون افغانی جریان دارد.

این سرک از ساحه تغرک ولایت کندهار آغاز شده و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۳:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۷۹۹۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۲  الی۱۸ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۵۷۹۹۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۰۶۹۸۴) ت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

کار ترمیم و داغگیری ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزارشریف – دره صوف ۴۲ فیصد تکمیل شده است

به ‌منظور حل مشکلات رفت و آمد هموطنان گرامی ما در ولایت بلخ از سوی وزارت فواید عامه اـ.ا.-ا کار ترمیم و داغگیری سرک مزارشریف – دره‌ صوف به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی آغاز شده بود که هم. . .

BACK TO NEWS