وزیر فواید عامه از پروژه اعمار سرک دهنه غوری در ولایت بغلان بازدید کرد

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۳:۱۴
د ټولګټو محترم وزیر په بغلان ولایت کې د دهنه‌غوري سړک د جوړولو له پروژې څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی، وزیرفوایدعامه ا.ا.ا، در ادامه سفراش به ولایات شمالی، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار سرک ولسوالی دهنه‌غوری به طول ۱۷.۶کیلومتر در ولایت بغلان بازدید کرد.

این سرک ولسوالی دهنه‌غوری را با مرکز ولایت بغلان وصل میسازد و در امتداد آن کار ساخت ۵۱ پایه پلچک، ۱۶۰۵متر دیوار استنادی و ۱۷۹۰ متر جویچه کنار سرک نیز شامل میباشد که تاکنون کارساخت دیوارهای استنادی و ۴۵پایه پلچک آن تکمیل گردیده و همچنان حدود ۹ کیلومتر پرکاری بدنه سرک نیز انجام شده است.

 کار پروژه متذکره در حال حاضر با ۳۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد.

وزیرمحترم فواید عامه به تیم های مراقبت و تطبیق کننده این پروژه و نیز به مسئولان شرکت قراردادی هدایت داد تا در تطبیق این پروژه از مواد باکیفیت استفاده نمایند و کار این سرک را مطابق مشخصات تخنیکی و میعاد تعیین شده تکمیل نمایند.

قابل یاد آوریست که کار پروژه ۱۲ کیلومتر سرک نهرین - خوست نیز در این ولایت به شدت جریان دارد.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۷
Background image

کار بازسازی سرک بندر شیخ ابونصر فراهی به طول ۶۴ کیلومتر آغاز شد

کار بازسازی  سرک میل ۷۸ (ابونصر فراهی) ولایت فراه به طول ۶۴ کیلومتر، از سوی جمهوری اسلامی ایران در همآهنگی با وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روزگذشته با حضور محترم ملا محمد حافظ مجاهد، والی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

کار ترمیم فرش سرک شاهراه بادغیس – هرات به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم فرش سرک و ساخت دیوارهای استنادی شاهراه بادغیس – هرات، از ساحه قلعه‌نو - بازار لامان ولایت بادغیس را به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

BACK TO NEWS