اعمار و ساختمان سرک های داخل شهر نیلی ولایت دایکندی ۴۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

mopw_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۸:۳۷
اعمار و ساختمان سرک های داخل شهر نیلی ولایت دایکندی ۴۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

اعمار و ساختمان سرک های داخل شهر نیلی ولایت دایکندی ۴۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

این پروژه ۸.۸ کیلومترطول و ۱۴ متر عرض دارد که وسایل و تجهیزات شهری مانند نور افگن ها، علایم ترافیکی، پیاده رو های سنگ فرش و جویچه های کنار سرک را نیز داراست، به قیمت بیشتر از ۶۳۱ میلیون افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده، تا کنون ۴۷ فیصد پیشرفت کاری دارد و به ۱۱مسیر تقسیم گردیده است که شامل سرک های عمومی شهری و فرعی می باشد.

با تکمیل شدن کار آن سهولت های ترانسپورتی شهری در رفت و آمد باشندگان شهر نیلی ولایت دایکندی فراهم شده و بهبود وضعیت محیط زیستی را در پی دارد که از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود.

وزارت فوایدعامه – کابل

۲۵عقرب ۱۳۹۹

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعیین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات - کندهار برگزار گردید

 نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات – کندهار تحت ریاست محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اشتراک معینان محترم ۹ وزارتخانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه. . .

BACK TO NEWS