سرپرست وزارت فوایدعامه از شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی بازدید نمود

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۸ - ۱۱:۳۵
سرپرست وزارت فوایدعامه از شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی بازدید نمود

الحاج ملا محمدعیسیٰ ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه و شماری ازرییسان این وزارت، از شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی بازدید نمود و با مسؤلان این شرکت دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار نخست براق انسال معاون شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی در افغانستان،  ضمن خوش امدید به سرپرست وزارت فواید عامه در مورد تولیدات این شرکت معلومات همه جانبه ارائه نمود و افزود که شرکت ۷۷ ترکی در افغانستان گادر های کانکریتی، پایه های کانکریتی و دیگر مواد (عناصر) ساختمانی کانکریتی تولید می‌نماید.
سپس الحاج ملا محمد عیسیٰ ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، از فعالیت های شرکت ساختمانی ٧٧ ترکی در افغانستتان ابراز خورسندی نمود و افزود؛ که این یگانه شرکت است با وزارت فوایدعامه همیشه همکار مانده و پیش از این نیز یک پایه پل را با شکل تحفه اعمار نموده است.
قابل یاد آوریست، که دو پایه پل دیگر نیز، که یکی آن پل تازی اباد به شکل تحفه و پل زاره نورک به شکل قرارداد ازسوی این شرکت اعمار میگردد؛ که اکنون کار آن جریان دارد.
در اخیر سرپرست وزیر وزارت فوایدعامه، به شرکت متذکره از همکاری همه جانبه خویش اطمنان داد و به مسؤولان این شرکت گفت؛ که گادر کانکریتی و دیگر مواد ساختمانی را با کیفیت بهتر تولید نماید، تا با آنها پروژه های دیگر این وزارت  نیز به شکل قانونی قرارداد شوند.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS