سرپرست وزارت فوایدعامه از پُل‌ها و پلچک های تخریب شده شاهراه کابل – کندهار به منظور اعمار و ترمیم اساسی آن بازدید نمود.

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۷ - ۹:۱۶
سرپرست وزارت فوایدعامه از پُل‌ها و پلچک های تخریب شده شاهراه کابل – کندهار به منظور اعمار و ترمیم اساسی آن بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، در حالیکه وی را مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و یک تیم تخنیکی انجنیران همراهی می‌نمود؛ در جریان سفر شان از شاهراه کابل – کندهار از پُل‌ها و پلچک های تخریب شده‌ی این مسیر به منظور اعمار و ترمیم اساسی آن بازدید نمودند.

سرپرست وزرت فوایدعامه از پل های (سنگرمانده، سوخته و  مغلیز)، و همچنان پل ها و پلچک های تخریب شده‌ی ولسوالی شهر صفا از نزدید بازدید بعمل آورده و به منظور ترمیم اساسی آن با مسوولین شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی در ساحه دیدار کرده و طرفین صحبت های همه جانبه نمودند.

همچنان محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه در این سفر؛ از جریان کار بخش های مختلف مسیر شاهراه کابل – کندهار و تجهیزات و ماشینری شرکت های قراردادی از نزدیک بازدید نموده  و بخاطر سرعت و کیفیت بهتر پروژه ها به مسوولین شرکت ها و تیم های مراقبت کننده هدایت لازم داده است.

 

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

BACK TO NEWS