سرپرست وزارت فواید عامه باسفیر کشور روسیه در کابل دیدار نمود

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۹:۱۵
سرپرست وزارت فواید عامه باسفیر کشور روسیه در کابل دیدار نمود

 محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در دفتر کاری خويش با محترم دیمیتری ژیرنوف سفیر کشور روسیه، و هیئت همراه شان در حالی دیدار نمود که معین خط آهن این وزارت نیز حضور داشت و دو طرف روی شماری از موضوعات مهم گفتگو کردند.

در این دیدار، محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، ضمن خوش‌آمد به آقای دیمیتری ژیرنوف، گفت؛ افغانستان و روسیه روابط تجاری و اقتصادی دوامدار‌ با یکدیگر دارند و از همکاری‌های ایشان ابراز تشکر و قدردانی کرد.
همچنان، دو طرف در مورد ترمیم تونل سالنگ، ساخت تونل جدید و خریداری مواد سرک سازی و خط آهن (تجهیزات، ماشینری، مواد ساختمانی، قیر، قطعات خط آهن و سایر مواد) از کشور روسیه، گفتگوهای همه جانبه نمودند.
سپس محترم دیمیتری ژیرنوف سفیر کشور روسیه، افزود؛ ایشان در بخش  های یاد شده با افغانستان آماده همکاری می‌باشند.
در پایان، دو طرف بر تقویت روابط اقتصادی و تجاری تاکید کردند و قرار است هیئت بلند رتبه وزارت فواید عامه به کشور روسیه سفر نمایند.

7 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۱:۴۹
Background image

وزیر فواید عامه از کار اعمار و ساخت شماری از پروژه‌ ها در ولایت کنر بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روز یکشنبه هفته جاری در حالیکه وی را شماری از روئسا و انجنیران این وزارت همراهی می نمایند به ولایت کنر سفر نموده و از جریان. . .

BACK TO NEWS