معين خط آهن وزارت فواید عامه در ۸۱ مین نشست شورای ترانسپورت ریلی کشورهای مشترک المنافع، که در تاشکند پايتخت ازبيکستان برگزار گردید؛ اشتراک نمود

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۹ - ۱۰:۱۳
معين خط آهن وزارت فواید عامه در ۸۱ مین نشست شورای ترانسپورت ریلی کشورهای مشترک المنافع، که در تاشکند پايتخت ازبيکستان برگزار گردید؛ اشتراک نمود

در نشست متذکره هئیت بلند رتبه وزارت فواید عامه ا.ا.ا تحت ریاست محترم مولوی محمد اسحاق صاحبزاده معین خط آهن وزارت فواید عامه اشتراک نموده است. 

طی نشست برگزار شده روی همکاری بین‌المللی، توسعه زیربناهايی خط آهن و توسعه فناوری در امور خط آهن صحبت بعمل آمد. 

همچنان در حاشیه اين نشست، معین خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان دیدارهای دو جانبه با روسای خط آهن کشورهای قزاقستان، تاجکستان و ازبیکستان داشته است، که روی تطبیق پروژه های خط آهن و افزایش حجم انتقالات اموال تجارتی و ترانزیتی از طریق خط آهن تاکید گردیده است.

شورای ترانسپورت ریلی کشورهای مشترک المنافع در سال ۱۹۹۲م تأسیس شده و یک نهاد بین‌المللی است که به منظور تسهیل همکاری و هماهنگی در زمینه حمل و نقل ریلی میان کشورهای عضو ایجاد شده است. 

این شورا به دنبال بهبود کیفیت خدمات حمل و نقل، افزایش موثريت و کاهش هزینه‌ها در سیستم‌ های ریلی کشورهای عضو این شورا میباشد.  

قابل ياداوريست که در این اواخر افغانستان منحیث عضو ناظر در این شورا تصویب شده و با تکمیل طی مراحل امور داخلی، خط آهن افغانستان به شکل رسمی عضو ناظر در این شورا خواهد گردید.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

BACK TO NEWS