کار ترمیم ۲۴ کیلومتر سرک اتصالی ولسوالی چک ولایت میدان وردک به ارزش بیش از ۱۰ میلیون افغانی جریان دارد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۳
د میدان وردګو ولایت د چک ولسوالۍ د ۲۴ کيلومتره نښلوونکي سړک د ترمیم چارې د څه باندې ۱۰ میلیونه افغانیو په ارزښت جریان لري

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم سرک ولسوالی چک ولایت میدان وردک را به ارزش بیش از ۱۰ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون کار آن عملاً جریان دارد.

این پروژه به طول ۲۴ کیلومتر از منطقۀ دشت توپ آغاز و الی ولسوالی چک ولایت میدان وردک امتداد می ‌یابد، که در امتداد آن ترمیم شماری از پل ‌ها، پلچک ‌ها و دیوارهای استنادی نیز شامل می باشند.

در جریان کار این سرک برای شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم گردیده و پس از تکمیل شدن آن در رفت ‌وآمد باشندگان این ولسوالی و انتقال محصولات زراعتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

7 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۳:۴۴
Background image

وزیر فواید عامه از کارهای ساختمانی سرک لین دوم شاهراه کابل – غزنی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر  فواید عامه ا.ا.ا، روز گذشته (جمعه) از کارهای ساختمانی سه بخش سرک لین دوم شاهراه کابل – غزنی بازدید کرد.

وزیر محترم فوایدعامه در جریان این سفر کاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر آغاز گردید

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر، روز گذشته با حضور محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی مقام عالی ریاست‌الوزراء، و شماری از مسئولین محلی، آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۵۹
Background image

کار اعمار اساسی ۲۵ کیلومتر سرک میمنه – فردوس در ولایت فاریاب جریان دارد

 

کار اعمار اساسی سرک میمنه – فردوس در ولایت فاریاب از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با سکتور خصوصی قرار داد شده و عملا جریان دارد.

این سرک به طول ۲۵ کیلومتر و عرض ۹ متر از مرکز ولایت. . .

BACK TO NEWS