قیر ریزی سرک هرات – چشت شریف جریان دارد

ashraf_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۴:۱۷
قیر ریزی سرک هرات – چشت شریف جریان دارد

بخش اول سرک هرات - چشت شریف ۳۵ کیلومتر طول و ۱۲.۳۰ متر عرض دارد که ۱۰ متر آن اسفالت (قیر) و یک یک متر شانه های دو طرف سرک می باشد، همچنان در مسیر این سرک ۲۹۴۰ متر جویچه ها و ۶۰۰ متر دیوار های استنادی نیز شامل می باشد.

 

این پروژه، میان وزارت فوایدعامه و یکی از شرکت ساختمانی قرارداد گردیده و کار اسفالت ریزی (قیر ریزی) آن به شدت جریان دارد.

سرک هرات – چشت، بخشی از دهلیز شرق- غرب می باشد که ولایت هرات را از طریق ولسوالی های کرخ، گذره، پشتون زرغون، اوبه و چشت شریف به ولایت غور وصل می گردد و با اعمار این پروژه قسمتی از این دهلیز حیاتی تکمیل می شود.

تکمیل این سرک باعث فراهم سازی تسهیلات ترانسپورتی، عامل انکشاف و پیشرفت ولسوالی های شرق ولایت هرات  خواهد شد که در انکشاف زیربنا و انتقال سنگ مرمر ولسوالی چشت شریف نقش اساسی دارد.

قابل ذکر است، سرک هرات – چشت شریف به طول مجموعی ۱۵۵ كيلومتر به پنج بخش تقسيم گرديده، لات اول ۳۵ كيلومتر و چهار لات ديگر آن که هر لات ۳۰ كيلومتر طول دارد.

 

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۹:۱۱
Background image

کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی در حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنکی وزارت. . .

BACK TO NEWS