وضعیت عمومی سرک ها و شاهراه های کشور

ashraf_admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۵ - ۱۶:۴۶
وضعیت عمومی سرک ها و شاهراه های کشور

بر اساس گزارش ریاست های ولایتی وزارت فواید عامه، وضعیت عمومی سرک ها وشاهراه های کشور قرار ذیل است:

نورستان: سرک نورستان غربی و شرقی دراثر سیلاب های اخیر بروی ترافیک مسدود شده است، پاک کاری آن توسط تیم تخنیکی و ماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت جریان دارد.

زابل: سرک ولسوالی شینکی که از اثر تخریب یک پایه پل مسدود شده است، اکنون با نصب یک پایه پل استحکامی کار ابتدایی آن آغاز شده است.

پنجشیر: از اثر جاری شدن سیلاب ها، سرک حصه اول ولسوالی دره در ساحه پشغور بروی ترافیک مسدود شده بود اکنون کاربازگشایی آن از سوی ریاست فواید عامه آن ولایت جریان دارد و راه به شکل اضطراری بروی وسایط بلند باز است.

غزنی:  شاهراه کابل- قندهار که در منطقه لونو پمپ ولسوالی قره باغ ولایت غزنی از اثر جاری شدن سیلاب مسدود شده بود، در نتیجه تلاش تیم تخنیکی وماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت بروی ترافیک باز شده است.

پروان: شاهراه کابل - بامیان بر اثر سیلاب های اخیر در ولسوالی های سیاگرد و شینواری این ولایت بروی ترافیک مسدود شده بود اکنون کار پاک کاری آن ازسوی ریاست فواید عامه آن ولایت جریان دارد.

لغمان: سرک مهترلام – نیلوات که در اثر سیلاب های اخیر تخریب شده بود که توسط تیم تخنیکی وماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت  پاک کاری و بشکل موقت ترمیم ګردیده است.

همچنان در ولایات میدان ورگ، خوست، کنر و بامیان پاک کار مسیر ها و ترمیم سرک های که در اثر سیلاب های اخیر تخریب گردیده است جریان دارد.

وزارت فوایدعامه از تمام دریوران و مسافرین می خواهد که هنگام عبور از مسیرهای سیلاب زده قوانین ترافیکی را مراعات کرده و از احتیاط کامل کار بگیرند.

دفترمطبوعاتی وزارت فواید عامه

2 years ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعیین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات - کندهار برگزار گردید

 نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات – کندهار تحت ریاست محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اشتراک معینان محترم ۹ وزارتخانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه. . .

BACK TO NEWS