سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه کابل - کندهار بازدید به عمل آورد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۵:۱۰
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه کابل - کندهار بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه؛ که وی را يک تيم تخنیکی همراهی می نمود در سفر کاری خويش به ولایت کندهار از جریان کار بخش های مختلف شاهراه کابل - کندهار از نزدیک بازدید به عمل آورد.
سرپرست وزارت فواید عامه را که در این سفر مولوی احمد احمدی رئیس فواید عامه ولایت زابل همراهی وی را می کرد، ضمن بازديد از پل های تحت کار (سنگر مانده، خارجوی، پل دوم غشی منار و پل سوخته) ولايت زابل، پل خارجوی که کار آن تکمیل گردیده بود، افتتاح نموده و به مسوولین شرکت های قراردادی هدایت داد؛ تا کار متباقی پل ها را الی سرد شدن هوا تکمیل نمایند.

همچنان سرپرست وزارت از جریان کار ‍۱۱۲ کیلومتر سرک قلات - مقر، کمپ ها، کرش پلانت و کانکریت پلانت شرکت قراردادی بازدید کرد، کار های انجام شده‌ی آنها را ستایش نموده و به مسوولین پروژه متذکره هدایت داد الی سرد شدن هوا کار این پروژه را تا پل نورک تکمیل نمایند.
در ادامه سفر؛ سرپرست وزارت فواید عامه از پل ولسوالی شینکی نیز بازدید نمود و به مسئولین تطبیق کننده هدایت داد تا کار پایه ها و دیوار های استنادی را به سرعت انجام دهند و کارهای متباقی را بخاطر سردی هوا در بهار سال آینده آغاز و تکمیل نمایند.
قابل یاد آوری است؛ در جریان کار این پروژه ها برای شماری از هموطنان عزیز ما فرصت کاری فراهم شده و با تکمیل شدن کار این پروژه ها، مشکلات ترانسپورتی مردم نسبت به گذشته حل خواهد شد.
 

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۸:۳۹
Background image

معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فواید عامه با شماری از مسئولان و بزرگان قومی ولایات دایکندی، غزنی، کندز و میدان وردک دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمداسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با محترم مولوی تورجان احمدی، والی ولایت دایکندی، رئیس شورای علمای ولایت غزنی، قوماندان لوای ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۴:۵۴
Background image

کار قیرریزی سرک خواجه غار – دشت قلعه به طول ۱۷ کیلومتر از سوی وزارت فواید عامه در ولایت تخار جریان دارد

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه غار – ولسوالی دشت قلعه‌ی ولایت تخار به طول ۱۷ کیلومتر، به ارزش ۶۵۸ میلیون و ۵۹۴ هزار افغانی میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده است که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۲:۱۷
Background image

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین - ینگی قلعه ولایت تخار از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین – ینگی قلعه ولایت تخار به طول ۲۸.۶کیلومتر و به ارزش بیش از ۹۰۱ میلیون ۶۰۳هزار افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی  قرارداد شده است و در. . .

BACK TO NEWS