کار اعمار و ساختمان یک محراب مسجد در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند به ارزش بیش از ۳۳ میلیون افغانی از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۱۳:۴۶
کار اعمار و ساختمان یک محراب مسجد در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند به ارزش بیش از ۳۳ میلیون افغانی از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

کار اعمار و ساختمان یک محراب مسجد در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند به ارزش ۳۳۹۶۲۸۹۳ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد گردیده بود که اکنون کار ان با ۲۰ فیصد پیشرفت فزیکی جریان دارد .

با اعمار این مسجد مشکلات ترانسپورتی مسافرین شاهراه کابل- کندهار از ناحیه نبود جای مناسب برای عبادات نسبت به گذشته حل شده و به هموطنان عزیز ما در قسمت جای وضو، نماز و وسایط سهولت های بیشتری فراهم می شود.

وزارت فوایدعامه به اساس حکم عالیقدر امیر‌المؤمنین حفظه‌الله در فاصله هر ۷۰ کیلومتر شاهراه های کشور یک محراب مسجد اعمار می نماید که در امتداد تمام شاهراه های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار و ساختمان می شود .

و برای هر مسجد به مساحت ۳ جریب زمین اختصاص داده شده و ظرفیت ۳۰۰ تن نمازگذار (۱۷۰ تن ذکور و ۱۳۰ تن اناث) را دارا می‌باشد، برای ذکور و اناث جا های جداگانه نماز و وضو در نظر گرفته شده است.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS