ساختمان سرک گربز – تنی ولایت خوست ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۶ - ۹:۵۴
ساختمان سرک گربز – تنی ولایت خوست ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک جغلی ازچوک شیخ آمیر ولسوالی گربز آغاز الی دره گی مرکز ولسوالی تنی ولایت خوست امتداد می یابد، بیشتر از ۱۰ کیلومتر طول و ۹ متر عرض دارد، ساختمان آن از سوی ریاست فوایدعامه آن ولایت جریان و تا کنون ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد.

با تکمیل شدن کار سرک یاد شده مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های گربز و تنی حل می شود، آنان می توانند به اسانی به ولسوالی ها رفت و امد نمایند، محصولات زراعتی را سهل تر از گذشته به مارکیت ها و مراکز تجارتی و بر عکس آن انتقال بدهند و نیز باعث جلب توجه سیاحین جهت سیاحت به ولسوالی تنی می گردد.

وزارت فوایدعامه - مطبوعات

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۶
Background image

کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار به طول ۲۵ کیلومتر و با ارزش بیش از ۴۵۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

وزارت فواید عامه، بر اساس پالیسی اقتصاد محور ا.ا.ا، کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار را به ارزش بیش از ۴۵۱.۶  میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده که امروز با حضور محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۱۳
Background image

کار اعمار سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به طول ۲۵ کیلومتر به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی آغاز شد

کاراعمار اساسی سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است و امروز با حضور داشت محترم الحاج مولوی سردار محمد مدنی معاون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۰
Background image

کار اعمار و ساختمان سرک حلقوی ولایت سرپل از سوی وزارت فوایدعامه با هزینه بیش از یک میلیارد افغانی جریان دارد

کار اعمار و ساختمان سرک حلقوی ولایت سرپل، به طول ۱۲.۵ کیلومتر و با هزینه بیش از یک میلیارد افغانی میان وزارت فوایدعامه و یکی از شرکت های سرک سازی قرارداد شده و قرار است این پروژه در سال. . .

BACK TO NEWS