بازدید وزیر محترم وزارت فواید عامه از جریان کار پروژه لین دوم شاهراه کابل–جلال‌آباد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۳۵
د کابل – جلال آباد لویې لارې د دویم لین سړک له رغنیزو چارو څخه د ټولګټو وزارت د محترم وزیر لیدنه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه شماری از روئسای تخنیکی وزارت حضور داشتند، از جریان کار اعمار و ساختمان بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل–جلال‌آباد روز گذشته (جمعه) بازدید کرد.

این دومین بار است که وزیر محترم فواید عامه از روند کاری این شاهراه درین اواخرا بازدید می نماید که در بازدید قبلی، وی به مسوولین شرکت قراردادی و تیم‌های تطبیق‌کننده هدایت داده بود تا به‌منظور تسریع کارها، تعداد ماشینری را افزایش دهند؛ که اکنون شمار ماشینری در ساحه کار از ۵۰ عراده به ۷۰ عراده افزایش یافته است.

در حال حاضر، در امتداد این شاهراه، کارهای کندن‌کاری، پرکاری، اعمار پلچک‌ها و دیوارهای استنادی در برخی بخش‌ها جریان دارد.

وزیر فواید عامه  بار دیگر به مسوولین شرکت قراردادی و تیم‌های تطبیق‌کننده هدایت داد که با توجه به اهمیت استراتیژیک این شاهراه، کارهای ساختمانی آن باید با سرعت بیشتر، مطابق با مشخصات تخنیکی  این وزارت و در زمان تعیین‌شده تکمیل گردد.

مسوولین شرکت قراردادی به وزیر محترم فوایدعامه اطمینان دادند که کارهای اعمار و ساختمان این سرک را در زمان تعیین‌شده و مطابق مشخصات تخنیکی به‌گونه کامل به پایان خواهند رساند.

این در حالی است که کارهای بازسازی بخش ۲۲ کیلومتری دیگر این شاهراه نیز جریان دارد. با تکمیل این پروژه، نه‌تنها مشکلات رفت‌وآمد شهروندان برطرف خواهد شد، بلکه برای دهقانان و تاجران نیز در زمینه انتقال و حمل‌ونقل محصولات تجارتی و زراعتی سهولت‌های کامل فراهم خواهد گردید.

11 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار لات دوم و سوم سرک لین دوم کندهار- هرات با ۲۲درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

کار اعمار پروژه لات دوم و سوم لین دوم سرک کندهار- هرات (باغ پل – ګرشک) به طول مجموعی ۵۲ کیلومتر، عرض۷.۳۰ متر و ۶متر شانه (شولدر)، به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۸۷۳میلیون و ۷۰۴هزارافغانی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه اعمار سرک ‌کوتلِ خون در ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار و ساختمان سرک کوتل‌ِخون مربوط ولسوالی اجرستان ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون‌افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده و اکنون با ٤٧ درصد پیشرفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۱۱
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، روز گذشته با محترم جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان در ارگ دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، دو طرف در مورد گسترش. . .

BACK TO NEWS