سرپرست وزارت فوایدعامه با رؤسای شرکت های افغانی و ترکی در باره دیزاین تفصیلی پروژه خط آهن غورغوری - لشکرگاه و لشکرگاه – کندهار دیدار کرد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۹ - ۹:۱۳
سرپرست وزارت فوایدعامه با رؤسای شرکت های افغانی و ترکی در باره دیزاین تفصیلی پروژه خط آهن غورغوری - لشکرگاه و لشکرگاه – کندهار دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، با محترم حاجی نعمت الله پوپل، رییس شرکت ساختمانی و سرک سازی آریا خان افغان و محترم عمر چتین رییس شرکت ساختمانی و خدمات انجنیری خط آهن التس ترکی  در مورد دیزاین تفصیلی  خط آهن غورغوری -لشکرگاه و لشکرگاه-کندهار در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
در این دیدار سرپرست وزارت فوایدعامه در مورد پروژه دیزاین تفصیلی خط آهن هرات - کندهار صحبت نموده گفت: در حال حاضر امنیت در کشور نسبت به گذشته بهبود یافته و تأمین  است  و ا.ا.ا   زمینه بهتری برای اجرای پروژه‌ها به شرکت های داخلی و خارجی فراهم نموده است و شرکت های متذکره می توانند در داوطلبی ها اشتراک نموده و در این بخش سرمایه گذاری کنند؛ وی از هر گونه همکاری در این زمینه اطمینان کامل داد.
همچنین محترم نعمت الله پوپل، رییس شرکت ساختمانی و سرک سازی آریا خان افغان تطبیق کننده  لات چهارم و پنجم دیزاین تفصیلی خط آهن هرات- کندهار گفت: یک شرکت ترکی  نیز در این پروژه با ما همکاری مینماید تا پروژه یاد شده به گونه اساسی تکمیل شود.
در این دیدار محترم عمر چتین رییس شرکت ساختمانی و انجینری خط آهن التس ترکی صحبت نموده اطمینان داد؛ که در قسمت اجرایی شدن این پروژه ها با ا.ا.ا و مردم افغانستان صادقانه کار و خدمت می‌کنیم.
قابل ذکر است؛ پروژه دیزاین تفصیلی مسیر خط آهن هرات-کندهار به بخش های مختلف تقسیم شده است که لات چهارم و پنجم این پروژه، با شرکت ساختمانی و سرکسازی  آریاخان افغان قرارداد شده است.
 

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

BACK TO NEWS