سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

kalim_admin
Mon, Jun 16 2025 2:07 PM
سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس فوايدعامه و شماری از انجنیران تخنیکی همراهی می‌کردند.

در جریان این سفر، سرپرست وزارت فوایدعامه از سرک های ولسوالی‌های تگاب، نجراب و اله‌سای ولایت کاپیسا از نزدیک بازدید به عمل آورد، که در رفت و آمد باشندگان این ولسوالی‌ها مشکلات را ببار آورده است.

در این سفر سرپرست وزارت فوایدعامه به باشندگان این ولسوالی‌ها اطمینان داد که کار اعمار و بازسازی برخی از سرک های ولسوالی های نجراب، تگاب و اله‌سای شامل پلان سال جاری وزارت فواید عامه است که بعد از اعلان داوطلبی و طی مراحل تدارکاتی، کار عملی آن آغاز خواهدشد.

 این درحالیست که با بازسازی این سرک ها مشکلات مردم محل کاهش می یابد و در هنګام رفت‌وآمد مردم به مرکز این ولایت سهولت های بیشتر فراهم می شود.

.

2 years ago

.

تازه ترین اخبار

Tue, Jul 27 2021 1:35 PM
Background image

Maintenance of 6.98 km part of Kabul-Kandahar highway completed

Zabul: Ministry of Public Works announced the periodic maintenance and rebuilding of a 6.98-kilometer long road in the Shajoi district of Zabul province, which is a part of the Kabul. . .

Tue, Jul 27 2021 1:09 PM
Background image

Daikundi: The urban roads of Nili City reach 73% progress

The 8.8 km long and 14 meters wide urban roads project in Nili city, the capital of Daikundi province, is underway and has reached 73% of physical progress, so far.

According to the. . .

BACK TO NEWS