پاک کاری شاهراه کابل-جلال آباد به شدت جریان دارد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۰:۵۸
د کابل - جلال آباد لویې لارې پاک کاري په چټکۍ سره جریان لري 

 شاهراه کابل – جلال‌آباد، که روز پنجشنبه گذشته حوالی ساعت ۴ بعد از ظهر، در سه کیلومتری دروازه کابل، در منطقهٔ تنگی غارو به دلیل لغزش کوه به روی ترافیک مسدود گردید ه بود،  اکنون کار پاک‌کاری آن توسط پرسونل مربوطه وزارت فوایدعامه  به سرعت جریان دارد.

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، به ریاست فوایدعامه ولایت کابل هدایت داده است تا به منظور رفع مشکلات مردم  و رانندگان محترم این شاهراه را هرچه زودتر به روی ترافیک بازگشایی نماید.

اکنون وسایط از مسیر بدیل (فرعی) به گونهٔ عادی رفت‌وآمد می‌نمایند و هیچ گونه موانع یا مشکل در رفت‌وآمد وسایط وجود ندارد.

وزارت فوایدعامه از تمام هموطنان عزیز و دریوران محترم تقاضا می‌نماید که هنگام عبور از مسیر بدیل (سرک فرعی) از احتیاط کامل کار گرفته، قوانین ترافیکی را رعایت نمایند و به هدایات تیم موظف در مسیر توجه جدی داشته باشند.

قابل یادآوری است که تیم‌های کاری مربوط وزارت فوایدعامه در محل حضور دارند و تلاش دارند تا مسیر اصلی این شاهراه را هرچه زودتر پاک‌کاری و به روی ترافیک بازگشایی نمایند.
 

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار پروژه سرک فراه–فراه‌رود بازدید کرد و بر تسریع و کیفیت کار این پروژه تأکید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ‌ا‌.ا.ا  و هیئت همراه‌ اش در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور، از جریان تطبیق پروژه بازسازی اساسی سرک فراه فراه‌ رود در ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۲
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار ترمیم و بازسازی شاهراه کندهار– هلمند و اعمار سرک گرشک–موسی‌قلعه بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی مینمودند، از جریان تطبیق پروژه‌های. . .

BACK TO NEWS