وزیر فواید عامه از جریان کار ترمیم و بازسازی شاهراه کندهار– هلمند و اعمار سرک گرشک–موسی‌قلعه بازدید کرد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۲
د ټولګټو وزیر د کندهار - هلمند لویې لارې د ترمیم او بیارغونې او د ګرشک – موسی کلا سړک د رغونې پروژو له کاري بهیر څخه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی مینمودند، از جریان تطبیق پروژه‌های ترمیم‌وبازسازی اساسی شاهراه کندهار– هلمند و پروژه اعمارو ساختمان سرک گرشک–موسی‌قلعه بازدید نمود.

وزیر محترم فواید عامه به انجنیران، تیم‌های تخنیکی، مسئولان پروژه‌ها و تیم‌‌های مراقبت کننده‌ی این پروژه‌ها هدایت داد تا کار پروژه های متذکره را مطابق معیارهای انجنیری و میعاد تعیین‌شده ازسوی وزارت به‌گونه معیاری تکمیل نمایند.

پروژه اعمار سرک کندهار– هلمند به طول ۸۵ کیلومتر، از ساحه باغ‌پل ولایت کندهار آغاز شده و تا منطقه دو‌راهی ولایت هلمند امتداد می‌یابد. کار اعمار و ساختمان این پروژه در دو لات جریان دارد که لات اول ۴۰ کیلومتر و لات دوم آن ۴۵ کیلومتر طول دارد.

کار بخش اول این پروژه ۷۵ درصد و بخش دوم آن ۶۹ درصد تکمیل شده است و کارهای باقی‌مانده‌ی‌آن همچنان جریان دارد.

همچنان، پروژه سرک هلمند–موسی‌قلعه در مجموع ۴۶٫۵ کیلومتر طول دارد که در حال حاضر کار اعمار و ساختمان ۲۰ کیلومتر سرک  لات اول و ۲۶٫۵ کیلومتر  لات دوم آن با پیشرفت‌های متفاوت ادامه دارد و در کنار آن کار ساخت شمار زیادی از پلچک‌ها نیز در امتداد این پروژه شامل پلان کاری می‌باشد.

قابل یادآوری است که وزیر فواید عامه از روز پنج‌شنبه‌ هفته‌ی گذشته تاکنون از جریان کار و پیشرفت شماری دیگر از پروژه‌های زیربنایی در زون جنوب‌غرب نیز بازدید و ارزیابی کرده است.

10 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۲:۳۶
Background image

معین خط آهن وزارت فوایدعامه‌ا.ا.ا در راس یک هیئت تخنیکی به کشور اوزبیکستان سفر نموده و با رئیس عمومی اداره خط آهن این کشور دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب زاده، معین خط آهن وزارت فوایدعامه‌ا.ا.ا، در راس یک هیئت تخنیکی به کشور اوزبیکستان سفر کرد و در جریان این سفر با محترم ظفر نزرلوف، رییس عمومی اداره خط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۴:۱۱
Background image

کار قیرریزی لین دوم سرک بگرام – جبل‌السراج از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شد

کار قیرریزی سرک لین دوم کابل – پروان از ساحه دوراهی بگرام الی بازار ولسوالی جبل‌السراج به طول ۲۵.۶ کیلومتر و عرض ۱۰.۲ متر، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج شیخ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه-درزاب در سه بخش به طول مجموعی ۵۱کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه - درزاب در سه بخش به طول ۵۱ کیلومتر و به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۵۱۳میلیون و ۷۳۲هزار افغانی به شکل دیزاین‌بلت میان وزارت فوایدعامه‌ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد. . .

BACK TO NEWS