معین تخنیکی وزارت فوایدعامه معرفی گردید

ناپیژنده (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۱/۱/۲۱ - ۱۰:۳
معین تخنیکی وزارت فوایدعامه معرفی گردید

به اساس حکم شماره ۴۱۵ مورخ ۱۴/۸/۱۴۴۳ رهبری ا.ا.ا، محترم مولوی عبدالکریم به حیث معین تخنیکی وزارت فوایدعامه تعیین و طی یک مراسم به کارمندان این وزارت معرفی گردید.

در مراسمی که به همین مناسبت در وزارت فوایدعامه تدویر گردیده بود، محترم شیخ نورالحق انور، معاون اداری اداره امور، محترم الحاج ملا عبدالمنان عمری، سرپرست وزارت فوایدعامه و شماری از روئسا و کارمندان این وزارت اشتراک نموده بودند.

در این مراسم، محترم شیخ نورالحق انور صحبت نموده افزود: تغیر و تبدیل در هر نظام یک اصل است و در نظام ا.ا.ا، این معیار شفافیت است و هر شخص که از سوی ا.ا به وظیفه گماشته می شوند، تمام توجه شان به آبادی افغانستان و پیشرفت اقتصادی می باشد. وی اضافه کرد ما باید مشترکاً بخاطر یک افغانستان آباد و مترقی کار کنیم تا وضعیت موجود کشور تغییر کند.

در ادامه محترم الحاج ملا عبدالمنان سرپرست وزارت فوایدعامه صحبت نموده افزود: نظام اسلامی یک نعمت الهی است، داشتن وظیفه و چوکی یک امانت الهی است و باید حفاظت شود، وی در مورد فساد مسوولین نظام پیشین، بی تفاوتی در مقابل مردم و بیت المال اشاره نموده گفت: تمام نظام های که سقوط می کنند از عملکرد حاکمان و مسوولین آن می باشد.

سرپرست وزارت فوایدعامه گفت: در ا.ا.ا مسایل قومی، لسانی و نژادی جای ندارد و در شرایط کنونی یک مسوولیت کلان نسبت به هر وقت دیگر متوجه نسل فعلی افغانستان است تا دست بدست هم داده بخاطر هدف بزرگ که آرامی مردم، آبادی افغانستان و پیشرفت اقتصادی است تلاش نمایند.

سپس محترم مولوی عبدالکریم معین جدید التقرر وزارت فوایدعامه، در مورد رشادت ها و قهرمانی های مردم افغانستان در طول تاریخ و اخلاص در کار ها صحبت نموده افزود: با تمام توان بخاطر حل مشکلات ترانسپورتی مردم تلاش می نمایم، وی از کارمندان وزارت فوایدعامه خواست که در کار های شان اخلاص و صداقت کرده، از فساد، جغل و تذویر دوری نمایند.

همچنان در این برنامه، محترم مولوی عبدالولی محمد سرپرست ریاست دعوت و ارشاد و شماری از علمای دین صحبت نمودند و از بزرگان ا.ا خواستن که قوانین شرعی را بالای همه یک سان تطبیق نموده و در مقابل مردم افغانستان جوابگو باشند، آنها کارمندان ادارات امارتی را به انجام کار درست و صادقانه، اخلاص‌مندانه و امانت داری مطابق دین مبین اسلام رهنمایی کرده و برای شان از خداوند متعال موفقیت آرزو نمودند.

...

7 میاشتې ۱ اونی ago

...

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲۱
Background image

د ټولګټو وزارت وزیر د کابل - جلال‌آباد لویې لارې د غر ښویېدنې له سیمې (تنګي غارو) څخه لیدنه وکړه

نن شنبه د ا.ا.ا د ټولګټو وزارت وزیر محترم الحاج ملا محمد عیسی ثاني د کابل - جلال‌آباد لویې لارې تنګي غارو سیمې ته سفر وکړ او هلته یې د غر ښویېدنې له سیمې څخه په داسې حال کې له نږدې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۱
Background image

په کب میاشت کې د اوسپنې پټلۍ له لارې ۷۲۹۲۶۱ مټریک ټنه انتقالات شوي دي

د ۱۴۰۴ هـ.ش. کال دکب/حوت مياشتې له پيله تر پايه د ټولګټو وزارت د اوسپنې پټلۍ له لارې ۷۲۹۲۶۱ مټریک ټنه انتقالات شوي دي.

د حیرتان بندر له لارې۴۹۰۸۳۱ ټنه، د آقینې بندر له لارې ۷۰۸۰۸ټنه، د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۴۷
Background image

په تېره اوونۍ کې د ټولګټو وزارت داوسپنې پټلۍ له لارې ۱۵۱۷۵۰مټریک ټنه انتقالات شوي دي

په تېره اوونۍ کې د ۱۴۰۴ هـ.ش کال د کب / حوت میاشتې له ۲۹ نیټې څخه د ۱۴۰۵ هـ.ش کال د وري / حمل میاشتې تر ۶ نیټې پورې د ټولګټو وزارت د اوسپنې پټلۍ له لاری۱۵۱۷۵۰  متریک ټنه انتقالات شوي دي. . .

BACK TO NEWS