در ماه اسد از طریق خطوط آهن (۳۱۶۷۴۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۵:۳۸
در ماه اسد از طریق خطوط آهن (۳۱۶۷۴۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه اسد سال ۱۴۰۳هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۳۱۶۷۴۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.
در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۵۵۳۰۷) تُن، بندر آقینه (۲۷۸۳۱) تُن، بندر تورغندی (۲۹۰۲۹) تُن و خواف-هرات (۴۵۷۶) تُن، مجموعاً (۳۱۶۷۴۳) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و دیگر مواد وارد و صادر شده است.
در مجموع انتقالات که یک بخش آن صادرات می باشد، در ماه اسد (۱۶۷۳۳) تُن اموال تجارتی ترانزیت شده که مقدار زیاد آن میوه خشک، سنگ های معدنی و جوس آب آنار است.
هر چه میزان صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.
تاجران عزيز! اگر می خواهید اموال تجاری خود را به شیوه مصؤن، ارزان و سریع از طریق خط آهن انتقال دهید، می توانید با مسئولین مربوطه معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان در مرکز کابل و ولایات تماس بگیرید.
کابل: 0202320933
بلخ: 0792008090
هرات: 0793500545
فارياب: 0794050003
معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید.
 

2 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۲:۷
Background image

کار ترمیم و سیلینگ کاری شاهراه کندوز – تخار به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کارترمیم و سیلینگ کاری شاهراه کندوز – تخار به ارزش ۳ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج ملا عبدالخالق حقمل رئیس فواید عامه ولایت کندوز، ، مسئولان محلی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۶
Background image

کار ترمیم پل ثوری در ولایت فاریاب به ارزش بیش از ۳.۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم پل تخریب شده ثوری ولسوالی قیصار ولایت فاریاب مربوط مسیر بادغیس – میمنه با حضور داشت محترم الحاج مولوی حمیدالله دانش رئیس فواید عامه این ولایت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲ الی ۸ عقرب، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۹۷۶۳۷) تُن. . .

BACK TO NEWS