در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر آقینه ( ۶۱۷۳۹) تُن، بندر تورغندی (  ۱۱۳۲۱۷) تُن و خواف – هرات ( ۸۶۰۵۶) تُن؛ مجموعاً (۷۲۶۵۶۰) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموع انتقالات که یک بخش آن صادرات می باشد، که در ماه  دلو ( ۲۳۵۳) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک ،سنگ معدنی وجوس آب انار است.

هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا سعی می‌ورزد تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بهتری را برای تجاران فراهم نماید.

8 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه در جریان سفر کاری خویش به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان از جریان کار شماری پروژه‌های انکشافی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه شماری از رؤسا و انجنیران وزارت همراهی می نمود، روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان سفر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

BACK TO NEWS