سرپرست جدید ریاست های دعوت و ارشاد و ترانسپورت وزارت فوایدعامه معرفي گردیدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - ۹:۴۹
سرپرست جدید ریاست های دعوت و ارشاد و ترانسپورت وزارت فوایدعامه معرفي گردیدند

به اساس هدایت محترم الحاج ملا عبدالمنان عمری سرپرست وزارت فوایدعامه، شیخ مولوی میراجان قریشی به حیث سرپرست ریاست دعوت و ارشاد و مفتی مولوی عبدالولی محمد به حیث سرپرست ریاست ترانسپورت این وزارت تعیین و معرفی شدند.

مراسمی‌که به همین مناسبت تدویر یافته بود، مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فوایدعامه صحبت نمود گفت؛ تغییر و تبدیل در نظام یک اصل است و تغیرات باعث پیشرفت و ترقی اداره می گردد.
در ادامه شیخ مولوی میراجان قریشی سرپرست جدید ریاست دعوت و ارشاد صحبت نمود گفت: پایه های یک نظام شرعی و مردمی به اساس صداقت، عدالت، ایمانداری و خدمت به خلق الله استوار میباشد، وی افزود؛ وظیفه و مسؤلیت؛ یک امانت الهی است و در امانت اخلاص راز کامیابی و کلید بهشت میباشد.

در اخیر مولوی عبدالولی محمد سرپرست جدید ریاست ترانسپور صحبت نموده افزود؛ توظیف و تعیین در یک بخش نظام، مسوولیت است؛ امتیاز نیست، و روزی از این امانت و مسوولیت حتما حساب خواهد داد و ما متعهد به امانت داری و خدمت به وطن می باشیم.
 

9 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر فواید عامه از بخش‌های مختلف شاهراه سالنگ ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالی که شماری از رؤسا و انجینران تخنیکی این وزارت وی را همراهی می نمودند، به ولایت‌های میدان وردک، بامیان، بغلان و پروان سفر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۰:۲۳
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار بخش‌های مختلف سرک دوشی – بامیان بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالی که شماری از رؤسا و انجینران تخنیکی این وزارت وی را همراهی می نمودند، به ولایت‌های میدان وردک، بامیان و بغلان سفر نموده و. . .

BACK TO NEWS