کار اعمار و ساختمان سرک پوهنتون ولایت لغمان تکمیل و آماده بهره برداری می باشد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۸ - ۹:۲۹
کار اعمار و ساختمان سرک پوهنتون ولایت لغمان تکمیل و آماده بهره برداری می باشد

این سرک از لوای اردو آغاز الی ساحه رهایشی امتداد می یابد، دارای ۴.۷۵۰ کیلومتر طول، عرض های ۲۰ و ۳۰ متر، ۹ پایه پلچک به سایز های مختلف می باشد به قیمت بیشتر از ۳۱۷ میلیون افغانی با دو شرکت ساختمانی خصوصی به طور مشترک قرار داد شده بود که کار آن تکمیل گردیده و آماده بهره برداری می باشد.

این پروژه از سوی دولت افغانستان تمویل شده و یکی از مهمترین سرک ها در ولایت لغمان به شمار میرود که در وصل نمودن دوایر دولتی این ولایت نقش مهم را ایفا نموده است و نیز باعث ایجاد سهولت های ترانسپورتی برای محصلین پوهنتون و کاهش کرایه موتر گردیده است.

وزارت فوایدعامه – کابل

۸ حمل ۱۴۰۰

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۴۵
Background image

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق میزان انتقالات اموال تجارتی نسبت به سال ۱۴۴۶ هـ.ق ۷۷.۹ درصد افزایش یافته است

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق، از طریق بنادر حیرتان، آقینه، تورغندی و مسیر خط آهن خواف–هرات، در مجموع  ۷ میلیون ۶۰۲ هزار ۴۱۹ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۱۶۹۹. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

BACK TO NEWS