کار دو پروژه حفظ و مراقبتی در ننگرهار به ارزش ۷.۳ ملیون افغانی آغاز گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۵ - ۱۴:۳۲
کار دو پروژه حفظ و مراقبتی در ننگرهار به ارزش ۷.۳ ملیون افغانی آغاز گردید

 

کار دو پروژه حفظ و مراقبتی در ولایت ننگرهار از سوی وزارت فوایدعامه به ارزش ۷.۳ ملیون افغانی با حظور داشت رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسئولین محلی آغاز گردید.

 در این پروژه های حفظ و مراقبتی، کار ترمیم سرک حلقوی ولسوالی کوت ننگرهار و کار دیوار استنادی قریه عطاخان مربوط مسیر متذکره بمنظور جلوگیری از تخریب بیشتر این سرک شامل می‌باشد.
کار این دو پروژه ترمیماتی میان وزارت فوایدعامه وشرکت ساختمانی و سرک سازی حمزه شینواری به ارزش بیشتر از ۷.۳ میلیون افغانی قرارداد شده است، که در جریان چهار ماه کار آن تکمیل خواهد شد. 

 قابل یاد آوریست، که در جریان کار این پروژه ها به شماری از باشندګان محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن کار آن مشکلات ترانسپورتی عابرین نسبت به گذشته حل شده و از تخریب بیشتر سرک جلوگیری خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۹
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک تگاب – سروبی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در مسیر سرک تگاب – سروبی به ارزش ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده است. این پروژه با حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

BACK TO NEWS