کار اعمار و ساختمان ۱.۴۱ کیلومتر سرک کانکریتی در ولایت کاپیسا ۵۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۲ - ۱۵:۲۳
کار اعمار و ساختمان ۱.۴۱ کیلومتر سرک کانکریتی در ولایت کاپیسا ۵۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک کانکریتی ۱.۴۱ کیلومتر طول دارد، از قریه سربند پایین آغاز الی سربند بالا ادامه دارد، کار اعمار و ساختمان آن با ۵۰ فیصد پیشرفت کاری، ادامه دارد. پروژه متذکره میان وزارت فوایدعامه و شورای محلی قرارداد شده است و از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود. در جریان اعمار این سرک، برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری ایجاد شده است که با تکمیل شدن آن برعلاوه حل مشکلات ترانسپورتی مناطق متذکره، کاهش آلودگی محیط زیست نقش مهم دارد.

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

BACK TO NEWS