خوست: کار اعمار پل غلنگ ولسوالی موسی خیل آغاز شد

ashraf_admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۸ - ۱۳:۳۱
خوست: کار اعمار پل غلنگ ولسوالی موسی خیل آغاز شد

کار اعمار پل غلنگ ولسوالی موسی خیل ولایت خوست با همکاری مالی مردم و بنیاد خیریه حق با حضور مقامات محلی آغاز گردید.

این پُل، وصل کننده مسیر ولسوالی های موسی خیل و قلندر ولایت خوست با ولسوالی جانی خیل ولایت پکتیا می باشد.

قابل ذکر است؛ سروی و دیزاین این پُل توسط تیم انجنیری وزارت فوایدعامه تکمیل شده است و از جریان کار آن، ریاست فوایدعامه ولایت خوست به شکل دوامدار نظارت می نماید.

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS