کار ساختمان سرک تانک لوگر الی چهل دختران بیشتر از ۳۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۱۰
کار ساختمان سرک تانک لوگر الی چهل دختران بیشتر از ۳۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

سرک تانک لوگر- چهل دختران از منارنجات یا بالاحصار کابل آغاز و به ترتیب از مناطق قلعچه، بینی حصار، ولایتی و ده یعقوب عبور نموده الی ساحه سیاه بینی امتداد می یابد، دارای ۷ کیلومتر طول، ۶۰ متر عرض، دو سرک اساسی هریک با عرض ۱۱.۵متر، دو سرک فرعی با عرض های ۷.۷ متر، سه گلدان به عرض ۳ و۴  متر، دو پیاده رو با عرض ۴.۴ متر، ۱۸ پایه پلچک به سایز های مختلف، ۷ کیلومتر دیوار استنادی به دو طرف سرک، ۳.۲۹۰ کیلومتر کانال و ۱۰.۷۱ کیلومتر جویچه های کانکریتی می باشد.

پروژه متذکره به قیمت بیشتر از دو میلیارد افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد و تا کنون ۳۰،۷ فیصد پیشرفت کاری دارد، از سوی دولت افغانستان تمویل می گردد.

این پروژه یکی از دهلیزهای مهم اقتصادی کشور بوده که شهر کابل را به ولایت جنوب شرق وصل میکند، با تطبیق آن ازدحام ترافیکی کاهش یافته و سهولت های ترانسپورتی فراهم می شود.

قابل ذکر است، اعمار و ساختمان این پروژه به دلیل مشکلات استملاک اماکن مسکونی در مسیر سرک، موجودیت پایه های برق و سردی هوا با تاخیر مواجه شده بود که قسمتی از مشکلات استملاک حل گردیده و با گرم شدن هوا کار آن دوباره آغاز شده است.

وزارت فواید عامه- کابل

سوم حوت ۱۳۹۹

7 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۱:۴۹
Background image

وزیر فواید عامه از کار اعمار و ساخت شماری از پروژه‌ ها در ولایت کنر بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روز یکشنبه هفته جاری در حالیکه وی را شماری از روئسا و انجنیران این وزارت همراهی می نمایند به ولایت کنر سفر نموده و از جریان. . .

BACK TO NEWS