سه پروژه به ارزش بیش از ۳۴.۹ میلیون افغانی در ولایت تخار تطبیق میگردد

media_admin
Sat, Nov 04 2023 12:18 PM
سه پروژه به ارزش بیش از ۳۴.۹ میلیون افغانی در ولایت تخار تطبیق میگردد

سه پروژه به ارزش بیش از ۳۴.۹ میلیون افغانی در ولایت تخار از سوی وزارت فوایدعامه آغاز و اکنون عملاً جریان دارد. از میان این پروژه کار ترمیم و باز سازی ۵۸ کیلومتر سرک تخار – بدخشان می باشد که ازسوی وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت های ساختمانی و سرکسازی به ارزش ۱۶۰۰۰۰۰۰ افغانی قرارداد شده است، و در مدت پنج ماه تکمیل خواهد شد. همچنان پروژه دوم کار ترمیم و بازسازی ۳۲.۳ کیلو متر سرک تخار – کندوز می باشد، که کار آن از سوی وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت ساختمانی، سرک سازی به ارزش ۱۶۰۰۰۰۰۰ افغانی قرارداد شده است و در مدت پنج ماه تکمیل خواهد شد. و پروژه سوم آن کار ترمیم و داغگیری سرک امتدادی ولسوالی های بهارک، خواجه غار و دشت رباط و ولسوالی فرخار می باشد که کار ترمی و بازسازی آن از سوی وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت ساختمانی و سرکسازی به ارزش ۲۹۸۱۴۰۹ افغانی قرارداد گردیده که در مدت سه ماه تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد. قابل یاد آوریست؛ که با تکمیل کار این پروژه ها مشکلات ترانسپورتی عابرین مسیرهای متذکره حل شده و سهولت های بیشتر ترانسپورتی به مردم مهیا خواهد شد.

.

3 months 1 week ago

 

تازه ترین اخبار

Tue, Jul 27 2021 1:35 PM
Background image

Maintenance of 6.98 km part of Kabul-Kandahar highway completed

Zabul: Ministry of Public Works announced the periodic maintenance and rebuilding of a 6.98-kilometer long road in the Shajoi district of Zabul province, which is a part of the Kabul. . .

Tue, Jul 27 2021 1:09 PM
Background image

Daikundi: The urban roads of Nili City reach 73% progress

The 8.8 km long and 14 meters wide urban roads project in Nili city, the capital of Daikundi province, is underway and has reached 73% of physical progress, so far.

According to the. . .

BACK TO NEWS