بازدید وزیر محترم فواید عامه از پروژه‌های سرک ‌سازی در ولایت کاپیسا

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۱۱
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د کاپیسا ولایت  تر کار لاندې پروژو څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کاپیسا، از جریان کاری پروژه‌های سرک‌های اتصالی ولسوالی‌های تگاب و اله‌سای بازدید به‌عمل آورد.

در این سفر وزیر محترم فوایدعامه با مسوولین شرکت‌های قراردادی و تیم‌های تطبیق‌کننده دیدار نموده و با آنها در مورد سرعت کار، کیفیت بهتر و معیاری و تکمیل پروژه‌ها در زمان تعیین‌شده هدایات لازم داد و به رئیس فواید عامه ولایت کاپیسا و تیم تخنیکی وظیفه داد تا نظارت دوامدار و منظم از پروژه‌ها به‌گونه جدی انجام دهند.

سرک ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا ۱۸.۵ کیلومتر طول و ۹ متر عرض دارد و شامل ساخت پلچک‌ها و دیوارهای استنادی می‌باشد که با هزینه مجموعی ۶۴۹ میلیون افغانی در حال تطبیق است.

همچنان سرک ولسوالی تگاب ۱۳.۶ کیلومتر طول دارد، که ولسوالی تگاب و دره بدراب را به مرکز ولایت کاپیسا وصل می‌کند، این پروژه به ارزش بیش از ۳۶۴ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه افغانستان و سکتور خصوصی قرارداد شده و عملاً جریان دارد.

این در حالی است که به‌منظور سهولت در زمینه رفت و آمد  مردم کار اعمار۱۳٫۷ کیلومتر سرک دره افغانیه‌ – غ – پچغان، مربوط ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا نیز با هزینه ۳۹۲ میلیون افغانی جریان دارد.

قابل یادآوری است که وزیر محترم فواید عامه روز جمعه گذشته نیز به ولایت پروان سفر کرده و از روند کار سرک بگرام – جبل‌السراج بازدید نموده بود که نشان‌دهنده تداوم نظارت رهبری وزارت بر پروژه‌های زیربنایی کشور می‌باشد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان. . .

BACK TO NEWS